x
Blondie: Pollinator

Blondie
Pollinator

Debbie Harry har stadig energien

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 05.05.2017
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Rockveteranerne Blondie insisterer på at holde festen i gang med endnu et energifyldt udspil, hvor bandet ikke umiddelbart har ramt 40-års krisen. Nu er det ikke fordi, Blondie på nogen måde har noget nyt at byde på. Vi er på den rene nostalgihylde.

At det stadig giver mening, skyldes uomtvisteligt Debbie Harry, der giver de forholdsvis ordinære sange det ekstra tvist, som gør forskellen. Der bliver sunget ganske stærkt på en række sange, som ikke har tænkt sig at gå tidligt i seng.

Det er den tunge lyd af new wave og en let rusten stemme på Pollinator, hvor der ikke holdes tilbage med den rullende basgang, så man bliver skudt tilbage i tiden. Men albummet rammer også rock'n'roll-nerven i de hårdt piskende sange, der blandt andet har gæsteoptræden fra Johnny Marr og Joan Jett, som ikke underspiller rollen som retrorockere.

Men Pollinator har også en decideret poppet side som i den ret feststemte Fun, der vil kunne gøre sig på en smart natklub i New York. Debbie Harry har bestemt sig for at have det sjovt, og det smitter på et veloplagt album, der dog kun har fokus på at holde festen i gang.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA