x
Sheryl Crow: Be Myself

Sheryl Crow
Be Myself

Rå og melodisk. Crow søger tilbage til udgangspunktet

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 21.04.2017
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den amerikanske sanger og sangskriver Sheryl Crow har som superstjerne længe befundet sig på midtersporet inden for amerikansk countryrock. På forgængeren Feels Like Home søgte hun tilbage til Nashville for at finde countryrødderne. På Be Myself befinder hun sig stadig i Nashville, men hælder mere til den rootsrock, der grundlagde hendes karriere og må siges at have været savnet efter gennemlytning af albummet.

Be Myself er nemlig yderst veloplagt, og den drevne rootstone er det perfekte modspil til Sheryl Crows sødmefyldte vokal, der de bedste steder finder den drilske tone frem. Albummet er også båret af en vis afklarerethed i forhold til hendes egen position som kendis. Deraf titlen Be Myself, som hun lever op til både musikalsk og tekstmæssigt på albummet. Ja, selv i den let klæge Love Will Save the Day lyder Sheryl Crow som sig selv, og med et stærkt personligt udtryk kommer man langt.

Be Myself er en fin situationsrapport fra en erfaren sangskriver, der har taget sine ture, men nu summerer det gode op i en række veldrejede sange.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA