Beach House: B-Sides & Rarities

Beach House
B-Sides & Rarities

Drømmepop-duo flot indfanget på eksotisk opsamling

GAFFA

Album / Bella Union
Udgivelse D. 30.06.2017
Anmeldt af
Pelle Sonne Lohmann

Hvis ellers man kan leve med blot at få to nye numre til samlingen, så er nærværende Beach House-opsamling i dén grad værd at investere i – med dens fine udvalg af mere eller mindre eksotiske b-sider og alternative versioner af velkendte numre som Norway og 10 Mile Stereo indkapsler kompilationen flot den amerikanske drømmepop-duos 13 år lange karriere.

Lad os se på de nye numre: Chariot, der åbner ballet, maler med de helt brede pensler – udflydende synths, blide trommer og døsigt henslængte vokaler udgør de primære bestanddele, og nummeret opererer i et langsomt tempo, der bidrager til det hypnotiske format. Lidt mere fart over feltet er der over den anderledes konventionelt opbyggede Baseball Diamond med den huggende rytme og orgel-snurrende baggrund, de cirklende guitarer og de varme vokaler.

Victoria Legrand og Alex Scally har over seks album perfektioneret deres mørke, psykedeliske og meget stemningsmættede alternative pop, og B-Sides & Rarities indfanger med velvalgte nedslag på glimrende vis, hvad det er, duoen er ude på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA