x
Paper Tigers: Color Atlas

Paper Tigers
Color Atlas

Cool som i de rigtige 90'ere

GAFFA

Album / TALENT Records
Udgivelse D. 08.09.2017
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Da britpoppen hærgede i halvfemserne, undrede det mig ofte, at ingen danske bands rigtig formåede at gribe stilen og stemningen fra UK og levere en dansk pendant. Men nu er de her. Cirka 20 år forsinkede. Men lyden, den har de styr på, danske Paper Tigers.

På dette deres andet udspil afløser den ene melodiske guitardrevne indierocksang den næste, og der er masser at komme efter, både for nostalgikere og nye fans.

Flere steder har bandet taget skridtet væk fra Oasis-klangen, blandt andet til de logiske efterfølgere i Kasabian. Det giver en lidt mere moderne synth og tungere beats på numre som Stab Me If You Dare og åbningsskæringen Upside Down.

She’s Got the Vibe er en energisk 60'er-popperle, der lægger sig lige i hælene på den klang, engelske Temples bragte tilbage for et par år siden, uden at de går full-Kula Shaker – det skal man aldrig gøre!

Teksterne er ikke stor kunst, men det er velspillet, produktionen er god, og det hele swinger, så det ville have rykket Barfly rundt og skabt buzz på The Good Mixer, hvis vi havde skrevet 1995. Klassisk og veludført.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA