x
Fergie: Double Dutchess Visual Experience

Fergie
Double Dutchess Visual Experience

Fergie må have indflydelsesrige venner i musikbranchen

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 22.09.2017
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

Black Eyed Peas-frontkvinden Fergie er tilbage med sit andet soloalbum oven på debuten The Dutchess, der udkom tilbage i 2006. Double Dutchess har været undervejs siden 2013, med singlenL.A. Love fra 2014 og MILF $ (med tilhørende akavet video) fra 2016 som teasere, der begge figurerer på pladen.

Hungry feat. Rick Ross er en af førstesinglerne og viser, at Fergie ikke kan rappe. Og You Already Know feat. Nicki Minaj cementerer, at Fergie er mere eller mindre talentløs. Man kan tænke, hvad man vil om Minaj, men hun kan da noget. Fergie kan hverken rappe eller synge særligt godt, hvilket hun viser på den Big Girls Don’t Cry-agtige Save It Till Morning. På den smagløse Enchanté (Carine) har hun sin søn med på akavet AutoTune. Det er altså kun Beyoncé og DJ Khaled, der med nød og næppe kan trække sådan et stunt hjem.

Fergie må være begavet med en masse indflydelsesrige venner i musikbranchen. Jeg kan i hvert fald ikke se anden grund til, at hun er blevet så kendt, som hun er. For hun er mangel på talent smækket ind i en lækkert produceret pakke. Double Dutchess Visual Experience skal ifølge Fergies eget pladeselskab, Dutchess, opleves som et udspil, der viser alle sider af Fergie – popstjernen, visionæren, den kreative label boss, modeikonet, konen og den nybagte mor.

Det eneste, jeg ser er en virkelig ringe popsanger, der faktisk endte med at give mig hovedpine.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA