Alberte Winding: Hva Drømmer Du

Alberte Winding
Hva Drømmer Du

Alt vel hos eftertænksom Alberte

GAFFA

Album / ArtPeople Music
Udgivelse D. 29.09.2017
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Alberte Winding udkommer med en klassisk voksenpop, hvor sangene kredser om livets yderpunkter. Ungerne er fløjet fra reden, og et nyt liv starter, mens andres liv pludselig stopper. På Hva Drømmer Du befinder Alberte sig ikke i en midtvejskrise, men hun giver sig god tid til at fundere over brydningerne i dagliglivet, når begyndelser og slutninger bliver rodet grundigt sammen.

Denne livsfase formidler Alberte med både troværdighed og nænsomhed med en blid pop, som rammer rent i den savnfyldte Sidste Sommerdag.

Trods de følelsesmæssige omvæltninger virker det imidlertid ikke til, at der er det helt store på spil hos Alberte og makkeren Andreas Fuglebæk, der stiller sig tilfredse med disse små postkort, der alle ender med, at alt trods alt er vel hos Alberte. Ellers også trænger det modsatte bare ikke igennem i sangene.

Det klæder dog bestemt Alberte, at hun falder lidt ned i de melankolske sange, og melodierne har en dejlig lethed, som i den bittersøde Bekymring, der er Alberte, når hun er mest til stede.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA