x
Jack Johnson: All The Light Above It Too

Jack Johnson
All The Light Above It Too

Intet nyt fra bølgernes Hawaii

GAFFA

Album / Universal
Udgivelse D. 08.09.2017
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

På sit syvende studiealbum har den adstadigt spillende Jack Johnsen valgt selv at håndtere det meste af instrumenteringen, hvilket betyder, at der er en overvægt af halvakustiske lejrbålssange. Det klæder sådan set Jack Johnson, da det er dna’et i hans sange. De let fremførte og sorgløse sange.

Albummet er indspillet på hans domicil på Hawaii, når han har fundet tid mellem surfing og miljøarbejde. Og sangene handler om alt og intet. Om det ideelle familieliv, kærligheden og verdens skrøbelige tilstand.

På den måde er der ikke sket store forandringer fra hans solbeskinnede udsigtspost, bortset fra at det hele ikke længere er helt så ubekymret. Det høres bare ikke tydeligt i melodierne, der har svært ved helt at få fodfæste i deres meget forenklede fremtoning, som dog tvinger Jack Johnsen ud i en god vokalpræstation.

Musikalsk virker han til at stå noget i stampe, men man kan nyde det prægnante guitarspil, der fint tegner melodierne. Men det løftes, når banjoen pludselig overtager taktstokken i den lunefuldt drejede Daybreaks.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA