Ty Dolla $ign: Beach House 3

Ty Dolla $ign
Beach House 3

ANMELDELSE: Drømmen om en dollartegnsø

GAFFA

CD / Atlantic
Udgivelse D. 27.10.2017
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Tredje installation af den autotunede smørtenors Beach House-serie er opgraderet til et albumformat med stærke gæstevokaler og stjerneproducere på rad og række. Pengene flyder, og champagnen popper som så mange gange før i genren, men forskellen er her, at Ty Dolla $ign har lavet nogle gedigne numre, ikke mindst singlerne med “Love U Better” i front.

Og der er gode gæstevalg: YG på albummets bedste nummer “Ex”, mens Lil’ Wayne og Future og giver habile besøg på øen. Damian Marley er også med til at levere tyngde og sprød sangrap med den fine reggaebasker “So Am I”. Der bliver ikke trådt forkert, hvilket listen af stjerneproducere som DJ Mustard, Mike Will Made It og Pharrell Williams vidner om. Trods den lange liste sikrer Tys egen vokal en rød tråd med rigeligt af velsmurt AutoTune.

Der er ikke dybe tanker eller dybt vand på Tys dollartegnsformede ø, hvor klimaet bliver parkeret, mens motorbåde fiser rundt. Scenen er lørdag aften dansegulvet på strandbaren, hvor r&b-rytmer og syng-med-omkvæd højner humøret. Ikke leverpostejsmadder tirsdag morgen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA