x
Tove Lo: Blue Lips

Tove Lo
Blue Lips

ANMELDELSE: Tove Lo har fået moralske tømmermænd på tredje album

GAFFA

Album / Island Records
Udgivelse D. 17.11.2017
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

Skæringerne på tredje albumudspil fra Tove Lo er klubvenlige i produktionen, men stikker alligevel dybere, og tekstuniverset er finurligt og selvudleverende, som kun Tove Lo kan være det.

Der er enormt meget ”bitches”, ”eating pussy” og deslige gennem hele pladen. Og det er befriende at høre fra en kvinde. Tove Lo genvinder ”the pussy” på kvindelige artisters vegne, og Det. Er. Så. Fedt. Men hun viser også sin mere følsomme side. ”shivering gold” viser for eksempel bagsiden af medaljen ved at være en pige, der har fravalgt villa, volvo og vovse frem for fest, stoffer og sex, med ord som: ”I’m out on the dancefloor, drinking my tears”. Pladen indeholder dog også kedelige sekvenser: ”romantics” featuring Daye Jack er helt forfærdeligt kedelig og gentagende, og ”struggle” er bare uopfindsom.

Det kan ikke være let at være den eskapistiske, destruktive Tove Lo – som hvis ens moralske tømmermænd efter en særligt våd aften var en konstant sindstilstand. Og netop den følelse portrætterer Lo så fint, så man får en knude i maven på hendes vegne.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA