x
Jeff Lynne's ELO: Wembley or Bust

Jeff Lynne's ELO
Wembley or Bust

Gammelt spaceschip smurt til endnu en rundtur

GAFFA

Album / SONY
Udgivelse D. 30.11.-0001
Anmeldt af
Henrik Friis

Den modtagelse, Jeff Lynne fik med sit genoplivede ELO ved koncerten i Hyde Park i 2014, var så overvældende for ophavsmanden, at han fik blod på tanden til mere - bl.a. en længere tur, der tager ham til Europa og Staterne i 2018.

Denne optagelse fra Wembley i år fortæller alt om, at Lynne har fået smurt sit musikalske spaceship så grundigt, at man knap kan høre årenes gang. Det skulle da lige være, at stemmen er blevet lidt mere slidt (og at han aldrig fik rigtig gode stand-in’s for Olivia Newton-John i Xanadu og George Harrison i Handle With Care), For ellers er forskellene og et ord som "overraskende" ikke-eksisterende i denne perfektionist-produktion.

Det sidste har selvfølgelig heller aldrig været meningen i en karriere, hvor start-70'ernes galskab hurtigt blev visket ud til fordel for et blødt take på Beatles og endte ti år senere som ren vellyd og Bee Gees-disko-konkurrent. Det eneste nye er ”When I Was A Boy” fra Lynne’s 2015-album, som passer nysseligt ind i de melankolske hits. Fans vil elske denne greatest hits-samling – og god koncert til dem næste sommer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA