x
Django Django: Marble Skies

Django Django
Marble Skies

ANMELDELSE: Legende, men også en smule for let

GAFFA

Album / Ribbon Music
Udgivelse D. 26.01.2018
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

På tredje udspil fra britiske Django Django er kvartetten endnu mere legesyge og finurlige end tidligere, og så har de klædeligt klaret at skære albumlængden ned med cirka 50 procent, til omkring 40 minutter.

Når det virker, er det en fornøjelse. "Champagne" har vibrerende orgel kørende under en sommerlet melodi, hvor der elegant smides organiske lydeffekter ind under frontmand Vincent Neffs dovne vokal. Den elektroniske, Depeche Mode-klingende "Beam Me Up" står også skarpt, ligesom legen med country på "Further" er et spøjst, men vellykket forsøg fra bandets side.

Den klaver-drevne "Sundial" er knap så vellykket og lyder mere 70'er- softrocket, end godt er, og selvom Pet Shop Boys er en god reference for synth-pop, sidder "In Your Beat" ikke lige i skabet.

Lydmæssigt er klangen stadig et miks af Madchester og mere moderne toner – med australske Jagwar Ma som markant musikalske slægtning. Django Django er stadig et godt bud på et band, der både vil og tør noget, uden at Marble Skies helt sidder i skabet. Lidt for letbenet og flagrende i sit udtryk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA