x
Aaron Carter: LøVë

Aaron Carter
LøVë

Ensformig EDM fra Bieber-wannabe

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 16.02.2018
Anmeldt af
Sara Elisabeth Nedergaard

BSB-lillebror, barnestjerne, stofmisbruger og generel bad boy, Aaron Carter, er tilbage med første album i 15 år. Som så mange andre kunstnere for tiden forsøger Carter at gøre Justin Bieber kunsten efter med sin EDM-pop.

Førstesinglen ”Fool’s Gold” er overraskende kedelig, og andensinglen ”Sooner or Later” er som snydt ud af næsen på Biebers ”What Do You Mean”. ”Champion” handler om farens pludselige død sidste år og er helt følelsesforladt. På ”Dearly Departed” messer Carter, at man skal ”practice what you preach”, hvilket falder lidt fladt, når det kommer fra en psykisk syg stofmisbruger. Resten af numrene er kedelige EDM-ballader og en opdateret EDM-version af ”I Want Candy” er lige til et compilation-album til salg langs den tyske Autobahn sammen med travel pussies. Nej tak.

Eneste deciderede højdepunkt er ”Bad 2 Good”, som er swag r&b/pop med et virkeligt ondt hiphop-beat midt i ét stort trap-virvar. Og ”Fool’s Gold”-remixet kan også noget. Men ensformig, halvkedelig EDM, som efterligner Bieber, er lig med to stjerner herfra.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA