Jacob Bellens: Trail Of Intuition

Jacob Bellens
Trail Of Intuition

ANMELDELSE: Svævende i egen boble

GAFFA

Album / Playground Music
Udgivelse D. 23.03.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Jacob Bellens virker helt glad på sit fjerde soloalbum, hvor han driver uanfægtet videre på sin færd mod de elektronisk svævende popsange. Der kæles for detaljen i et indbydende, men også lidt stillestående lydunivers. Sangene på Trail of Intuition er skrevet på hans laptop, og det giver albummet et let klinisk og programmeret udtryk.

Jacob Bellens synger med sin markante og tilstræbt verdensfjerne stemme, der stadig kan indfange stemninger af overvældende skønhed. Der er tale om et udpræget balladealbum, og det er med til at give indtryk af en række sange, der enten kører i samme tone eller svæver i deres egen boble.

Den lettere funky "Renegade" er Jacob Bellens, som vi bedst kender ham med næsten umærkelige temposkift og en vokal i fremdrift nummeret igennem, ligesom titelsangen gør sig godt med et catchy omkvæd. Der er også en smittende charme med pudsige melodiske indfald på "All the Songs", men det er overvejende en noget altmodisch synthpop, som Bellens frembringer på albummet. Det ville gøre en verden til forskel, hvis han lod boblen briste og slap sangene fri.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA