x
Wood Chips: Karlo EP

Wood Chips
Karlo EP

ANMELDELSE: Emmer af skovmandsternet landidyl og frisk luft

GAFFA

EP / Playground Music
Udgivelse D. 30.03.2018
Anmeldt af
Anne-Mai Vig Mott

Wood Chips er navnet på nyeste projekt fra Andreas Asingh, der tidligere har foldet sig ud i den noget tungere og mere elektroniske afdeling under aliasset Slowolf. Men på ep’en Karlo har piben fået en anden og langt roligere organisk lyd.

Det er svært at lytte til de fem numre uden at have konteksten med i baghovedet. Bag titlen Karlo gemmer sig nemlig historien om sønnen af samme navn, født med Downs syndrom og med et ubarmhjertigt sygdomsforløb bag sig. Måske netop derfor føles det rolige lydunivers så terapeutisk og emmer af skovmandsternet landidyl og masser af frisk luft.

”Come Home”, ep'ens anden single, lukker os ind i en varm countrystue akkompagneret af masser af banjo og pedal steel. Herfra følges numrene ad både i lyd og lyrik. Teksterne er enkle, længselsfyldte og til tider en anelse banale. Det instrumentale er behagelig og sfærisk drømme-folk, hvor der absolut ikke er noget, der kradser. Forløbet rundes smukt af på en mere optimistisk tone med ”Little Hero” og efterlader Karlo som en fuldendt lille smagsprøve.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA