x
DJ Premier & Royce Da 5'9: PRhyme 2

DJ Premier & Royce Da 5'9
PRhyme 2

ANMELDELSE: Gammelmandsrap og bombap fra legender

GAFFA

Album / PRhyme
Udgivelse D. 16.03.2018
Anmeldt af
Anders Hjortskov

1 MC, en DJ – opskriften på utallige klassiske duoer i amerikansk hiphop. Her er det den store veteran DJ Premier, der teamer op med den bundsolide Royce Da 5’9, som ikke før første PRhyme-plade rigtigt havde lavet en fuldfed albumoplevelse.

Ligesom første plade består PRhyme 2 udelukkende af samples fra én kunstner – denne gang den relativt ukendte Antman Wonder, der låner originalmateriale ud. Det betyder DJ Premiers klassiske bombap-tilgang og en sulten Royce, der får masser af klassiske beats med vokalscratches, og hvad har vi. Smid “Rock It” eller “1 Of The Hardest” på for at holde hiphop-politiet på afstand.

Der også plads til eksperimenter og rappende gæster, der giver kyndig bistand til pladen, hvor bl.a. en sulten Dave East og en altid fantastisk Rapsody skinner. Trods mindre heldige udfald (Læs: tåkrummeren "Flirt") er den svære toer godkendt. Hvis bare Royce kunne skrue ned for tendensen til at flage for "real hiphop" og skælde ud på Soundcloud-rappere og mumlen på mikrofonen og fokusere på bolden. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA