PowerSolo: Peek-A-Boo

PowerSolo
Peek-A-Boo

Glødende guitarejakulationer

GAFFA

7'' / Crunchy Frog
Udgivelse D. 21.04.2018
Anmeldt af
Simon Nielsen

Peek-A-Boo er eftersigende en samling af de sange, der var for kaotiske til Bo-Peep. Og den beskrivelse passer egentlig også meget godt, for hvor Bo-Peep er et underligt psykedelisk trip, der er for spændende til at lægge fra sig, er Peek-A-Boo en fallos af bevidsthedsudvidende rockabilly-kaos, der rammer dig lige i ansigtet. Man kunne frygte en samling overskydende numre, der bare skal se dagens lys. Fire ukritiske sange, der i højere grad er et produkt af kuller frem for kreativitet. Men sådan er det ikke. Peek-A-Boo er fortsættelsen på det, der blev åbnet op for på Bo-Peep, og samtidig et stik dybere.

Pladens fire numre er nemme at forholde sig til. ”Possessed By Bo Diddley” er bomben, der detonerer mellem hænderne. Det er diabolsk, hypnotiserende og manisk – som en tømmermandsramt aggressionsudladning mikset med for meget Fernet Branca. ”Jungle Mungle” er derimod en tur mod de varmere himmelstrøg. Hvor det er til at ane palmetræerne svaje langs de hawaiianske kyster, imens bølgerne skylder mystiske Tiki-masker mod land.

PowerSolo er lyden af en guilty pleasure. Det er dansen med mystikken, et kærlighedsbrev til det vilde vesten og 60’ernes cocktailfester. Tanken om at gribe sin kvinde, imens ”Chronophobian Waltz” flyder igennem rummet – glødende og sensuelt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA