x
Hinds: I Don't Run

Hinds
I Don't Run

Catchy spansk indieskrammel

GAFFA

Album / Lucky Number
Udgivelse D. 06.04.2018
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Spanske Hinds fortsætter på deres andet udspil deres charmerende og skramlede take på retro-klingende indierock. Den slags, som The Strokes, The Libertines og hobetal af andre The X's-bands gjorde for 10-15 år siden.

Det er (under)produceret af Gordon Raphael, manden bag The Strokes’ debut, og bæres i høj grad af kvartettens tilbagelænede selvsikkerhed og spillet mellem Carlotta Cosials' og Ana García Perrotes upolerede vokaler, der svinger sig ind og ud mellem hinanden, som hed de faktisk Carl og Pete.

Åbningsskæringen ”The Club” åbner med en basgang og et punket riff og sidder lige i skabet for en sang om fredag aften i byen. Det samme gør ”Tester”, og det er helt troværdigt, når bandet påstår, at de er ”just having fun”.

Forandringen i forhold til debuten er en smule mere ro på melodierne. ”Soberland” og ”Echoing My Name” er eksempler på Hinds i et mere 60'er-poppet hjørne. De har meget godt styr på det, og det vidner måske om, at bandet er blevet mere nuancerede sangskrivere, men det er nu faktisk sjovest, når de bare er max lo-fi.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA