x
Gennemført debutalbum fra dynamisk dansk/brasiliansk garagerock-duo

The Courettes, We Are The Courettes

Gennemført debutalbum fra dynamisk dansk/brasiliansk garagerock-duo

Anmeldt af Espen Strunk | GAFFA

Det har, så vidt jeg forstår, bare gået deruda’ for fuld fart for den dynamiske dansk/italienske garagerock-duo, siden (altså, ikke fordi) undertegnede anmeldte debut-ep’en Here Are the Courettes for snart tre år siden.

Nu får vi så, endelig, et helt album – to år efter gruppens optræden på den aarhusianske branchefestival Spot, hvor den legendariske amerikanske musikjournalist David Fricke i sin tid ”opdagede” bandet.

Man forstår da også Rolling Stone-skribentens begejstrede covernoter, for her synges, spilles (og skriges!) vitterligt med betydelig stilsikkerhed og entusiasme i et bevidst anakronistisk klangunivers, der lyder som soundtracket til en imaginær Tarantino-film.

Flavia Couri – komplet med franskbrødshår og minikjole – er den energiske indpisker og forsanger gennem titler som "Hoodoo Hop", "Voodoo Doll", "Boom! Dynamite!" og "The Teens Are Square". Som med debut-vinylen er artworket ligeså gennemført som selve sounden – producer er igen Kim Kix – og det er svært ikke at holde af denne smalle, men absolut charmerende retro-rock-udgivelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA