x
Natalie Prass: The Future and the Past

Natalie Prass
The Future and the Past

ANMELDELSE: Slingrende kurs på ny r&b-plade

GAFFA

Album / ATO Records
Udgivelse D. 01.06.2018
Anmeldt af
Signe Aarestrup

Det hele starter rigtig godt på Natalie Prass’ nye r&b-skive The Future and the Past. Intronummeret ”Oh My” giver forventningen om en groovy skive, hvor melodier, orkestrering og den amerikanske sangerindes vokal går op i en højere enhed. Man skuffes ikke på pladens andet nummer ”Short Court Style”, der fortsætter i samme dur.

Herfra bliver billedet desværre mere mudret. Måske Prass vil for meget på efterfølgeren til hendes selvbetitlede debutalbum fra 2015. Sikkert er det, at toeren mangler stilmæssig sammenhæng, og at det kan virke, som om hun har fået inddraget så mange ellers fine arrangementer, at hun nærmest drukner i dem af og til.

Helt galt går det på ballader som ”Interlude: Your Fire” og ”Never Too Late”, hvor strofer som ”Oh baby, would you take me right into your fire” og ”It’s never too late to say I love you” i al deres fortærskede ligegyldighed gør numrene mere irriterende end så meget andet.

Udgivelsen indeholder dog flere interessante numre. Heriblandt den politiske ”Sisters”, der sender et velanrettet spark i retning af præsident Trump og hans ”nasty women”. I samme boldgade findes ”Hot for the Mountain”, der ligeledes må opfattes som kritisk en kommentar til den politiske situation i USA.

Det ærgrer ikke at kunne give en stjerne mere, for lidt lugning i bedene og et strammere koncept havde gjort det her til en særdeles vellykket plade.

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA