x
Rick Astley: Beautiful Life

Rick Astley
Beautiful Life

Popcrooneren balancerer på kanten af det patetiske

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 13.07.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Engelske Rick Astley er stadig en populær herre takket være sin 80’er-produktion og megahittet ”Never Gonna Give You Up”, han udgav som 21-årig. For et par år siden udgav han albummet 50, der viste en Rick Astley langt fra fordums styrke.

Nu giver han det endnu et skud med Beautiful Life, hvor der anes mere liv i melodierne og en god kraft i hans udtryksfulde stemme. Men Rick Astley har ikke rigtig rykket sig sangskrivermæssigt siden ”Never Gonna Give You Up”. For det handler sangene stadig om. Bevares, han ser lidt rørstrømsk tilbage på ungdommen med alderens blik, men ellers handler det om at få den næste dans med hende. Når han ikke besynger den eneste ene, så er der jo lige det vidunderlige liv i den ellers ikke uefne ”Beautiful Life”, hvor det hedder sig: ”It’s a beautiful life/If you give it a chance/It can make you dance”. Og på den måde skæmmes albummet voldsomt af sangteksterne.

Musikalsk er Rick Astley lidt oven på med iørefaldende sange, der dog er alt for overproducerede. Og på Beautiful Life lyder han bare ikke bedre end et middelmådigt engelsk boyband.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA