x
Death Cab For Cutie: Thank You For Today

Death Cab For Cutie
Thank You For Today

Udskiftning i besætningen har ikke kostet på kvaliteten

GAFFA

Album / Atlantic
Udgivelse D. 17.08.2018
Anmeldt af
Kristian Bach Petersen

Niende udspil fra de amerikanske indiedarlings og det første renset for guitarist, producer og originalmedlem Chris Wallas indspark. I stedet er David Depper og Zac Rae, begge på guitar/keys, trukket ind, og Rich Costey er fortsat i producerstolen fra Kintsugi.

”When We Drive” har en underspillet melankoli under den enkle melodi, og Ben Gibbards vokal både drypper melankoli og håb. Også ”Autumn Love” formår at lyde sørgmodig hen over en super catchy og efterårslun melodi med et smittende ”oh oh oh”-omkvæd.

”Northern Light”, med gæstevokal af Lauren Mayberry (Chvrches), er en pompøs synthpopsang, og ”Summer Years”, hvor Ben Gibbard understøttes af lette trommer og et elektronisk beat, bliver helt Neil Tennant’sk. Der er også Pet Shop Boys-vibe på det lidt spage break up-tempo-nummer ”You Moved Away”, og generelt har de to nye medlemmer sat et tydeligt synth-fingeraftryk på det nye album.

Thank You For Today vil næppe ryste verden, men til at cementere Death Cabs tæft for melodisk indierock er det lige i skabet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA