x
Lenny Kravitz: Raise Vibration

Lenny Kravitz
Raise Vibration

Overgjort og halvgjort på én og samme tid

GAFFA

Album / BMG
Udgivelse D. 07.09.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Man fatter næsten håb for rockfunkveteranen, der har for vane at skyde lidt i blinde og ellers fortabe sig i selvopfattede fortræffeligheder. Lenny har nemlig som regel et par gode skud i bøssen, og på Raise Vibration lægger han fermt ud med den godt doserede ”We Can Get It All” og glider over i den stramt soulede ”Low”. Ja, han lyder her tændt og ikke overtændt, som det ellers for ofte er tilfældet.

Men herfra stikker det noget af for Lenny Kravitz, som kaster sig ud i en række vidt forskellige kompositioner, hvor det er den vilde energi og hans egen instrumentbeherskelse, der driver værket.

Sangene er blæst op i storformat og virker mere end halvgjorte. Det er som om, at Lenny Kravitz ikke har den fornødne tålmodighed i udførelsen, hvor han hele tiden skal vise et par musikalske fif frem. Det virker han til at være en anelse bevidst om på den bluesrockede ”Raise Vibration”, der har et drevent melodiløb, men så lige afsluttes med optagelser af historisk indianersang. Sikkert tænkt som et politisk statement, men man tænker over, hvor den lige kom fra.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA