x
BTS: Love Yourself: Answer

BTS
Love Yourself: Answer

ANMELDELSE: Koreansk boyband leverer (pop)varen

GAFFA

Album / Big Hit Entertainment
Udgivelse D. 24.08.2018
Anmeldt af
Signe Aarestrup

BTS har begået en popplade med ikke færre end 26 numre. Dobbeltalbummet Love Yourself: Answer slutter ringen efter de to forudgående album Love Yourself: Her og Love Yourself: Tear

Mange af numrene på den nye plade går igen på de to tidligere udgivelser, men den indeholder også syv nye. Herunder blandt andet singlen "IDOL", som umiddelbart ikke er det helt vilde. Eller med sine trampende beats, fløjtelyde og drengebrøl er den såmænd vild nok.

"Trivia 承: Love" er omvendt et af de nye numre, der spiller rigtig fint. Med sine afdæmpede rytmer og hiphop-vibe går den rent ind i popskabet. "Dimple" er også en fængende sang, hvor der bliver givet mere plads til de lyse toner og det melodiske.

De forskellige tracks er sat op som en form for historie, hvor sidste nummer på den første plade bærer navnet "Answer: Love Myself", mens den anden plade består af tidligere numre og forskellige remix.

"Love Yourself: Answer" er som helhed en virkelig velproduceret popskive, som helt sikkert vil appellere til en del teenagere og andre popgale herhjemme. Hvis man ikke tilhører en af de to grupperinger, vil det dog givetvis være lidt af en pinsel at høre på.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA