x
Wall To Wall: Waiting

Wall To Wall
Waiting

Stærke personligheder bag eftertænksom poetisk perle

GAFFA

Vinyl + download / Egen Udgivelse
Udgivelse D. 22.10.2018
Anmeldt af
Michael Jose Gonzalez

Det er ikke småting, der rører sig hos Wall To Wall, der består af tangenttroldmand Palle Hjorth og digter Egil Dennerline. Begge er mestre inden for deres felt, og den fælles forståelse for musik og ord er ikke til at tage fejl af på dette debutalbum fra bedstevennerne i duokonstellation, der efterhånden har været undervejs i syv år.

Stemingsmættet, elektronisk, organisk og stærkt melodiøst serveres Dennerlines velovervejede ord med lige dele skrøbelig og inderlig vokal. Sangstemmen er ikke digterens stærkeste side, men hvad gør det, når nu troværdighed og intensitet er i top? Bandets egne pejlemærker har været David Lynch og Damon Albarn, og hvor ambitiøst det end lyder, er det sgu egentlig meget godt ramt.

Hvad både lyd og og lyrik angår, er der rigeligt at dykke ned i på Waiting. (”Waiting for an answer, Waiting for release, Waiting for the waiting, To ease it’s thorny grip, To make peace.”) Albummet tør på én gang, ridse, skramle og være blændende smukt i spændingsfeltet mellem lyrisk legesyghed og kølig kontrol. Og her springer gnisterne for alvor mærkbart på årets måske mest interessante danske debut. Her er virkelig noget på spil. Lyt, skru op, og lad Waiting være dit stilfærdigt skurrende soundtrack til de faldende blade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA