x
Berlev's Rock'n'Roll Hotel: You Can Make It

Berlev's Rock'n'Roll Hotel
You Can Make It

ANMELDELSE: Charlie Bom-Bom finder melodien i ren old school rock

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 30.11.2018
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Søren Berlev kræver ingen nærmere præsentation. Han var manden bag gryderne i Gasolin, men har ellers levet en musikalsk skyggetilværelse som trommeslager siden. Han udgav i 2008 soloalbummet Timeless Choice, der aldrig skulle have set dagens lys.

Men på Berlev's Rock'n'Roll Hotel har han allieret sig med flok ungersvende, der spiller en gedigen gang rock’n’roll og frem for alt så holder Søren Berlev sig klogeligt til trommerne. Bandets forsanger Esben Hegelund er deres absolutte aktiv med en klassisk skrigende og hæse rockvokal, så vi ikke er i tvivl om, at de står på skuldrene af AC/DC og 70’er rocken. Guitarist Erik Winther kan sine seje riffs og leverer dem tungt og præcist. Det lyder ret opløftende i den mere ambitiøst anlagte ”In The Midnight Hour”, hvor der spilles op mod Led Zeppelin.

Men generelt har Søren Berlevs sange svært ved at løfte sig over det ordinære, og de skæmmes af banale og klichetunge tekster. Til gengæld har producerveteranen Flemming Rasmussen fået sat skik på de musikalske udfoldelser, og så runder de fint af med den helt rørende ballade ”Troubles”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA