x
Little Mix: LM5

Little Mix
LM5

X Factor-pigegruppe udgiver gennemført forfærdelig skrigeskive

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 16.11.2018
Anmeldt af
Signe Aarestrup

I 2011 blev den britiske kvartet Little Mix dannet i forbindelse med den ottende sæson af The X Factor, som de vandt. Efterfølgende skrev de fire sangerinder kontrakt med et pladeselskab, og LM5 er gruppens femte og at dømme efter niveauet forhåbentligt sidste plade.

Albummets ikke færre end 18 numre er en blanding af pop, hiphop, r&b og a cappella-sang. Intronummeret "Woman Like Me" er et af de mindst irriterende. Det er ekstremt poppet og har intet ekstraordinært at byde på. Men i det mindste holdes det musikalske udtryk rent hele tracket igennem. Mange andre sange blander flere stilarter i det samme nummer. Det sker for eksempel på "Strip", der mikser gangsta-rap med hurtige poprytmer i en stor, ubehjælpsom balje.

Flere sange byder desuden på en feministisk vinkel, for eksempel "Joan of Arc". Desværre falder det fuldstændig til jorden, fordi der ikke er et gran af sjæl på numrene, der således kommer til at fremstå som tomme holdninger præsenteret i en ikke særlig køn indpakning.

Hør den her plade, hvis du bare ikke kan få nok af halvdårlige popgrupper fra tv. Ellers så lad den for alt i verden gå din næse forbi.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA