x
Artigeardit: 2.0

Artigeardit
2.0

Version 1.1

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 16.01.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Titlen 2.0 smager af nullernes bedagede internetslang og hentyder til en udvikling hos den unge Artigeardit. Det er der desværre ikke meget af på den korte ep, der nærmere ligger i klar forlængelse af den populære debut, VILDEDAGE. Alt er under tre minutter langt, glat i udtrykket og med streaminglister og radioplays for øje.

Ep’en kanaliserer popmusikkens traditioner for ikke rigtigt at sige noget i teksterne. Noget, som inkarnerede popmusikere jo faktisk er trådt væk fra de seneste år. Men den unge Ardit har mere travlt med veninderne i kontaktbogen og dovne sætninger som “Du' IKEA, for, brormand, du' lidt svær at samle” på “Pragtfuldt”. Pragtfuldt, eller noget.

Den unge rapper får dog forfinet sit udtryk, der i de mere house-inspirerede instrumentaler på numre som “Del af mig” minder mere om future bounce-musikere som Goldlink og Smino. Singlen “Ses senere” er en effektiv statusrapport fra succesens bagside med lidt mere kant end resten af udgivelsen. Noget, der kunne gøre Artigeardit mere “varm som en kakkelovn”, hvis man skulle bruge hans egne ord.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA