x
Morild: Så kom mørket og tog mig på ordet / En sort sky af minder / I afgørende stunder / Frosset fast til mit indre / Jeg håber det forsvinder med lyset / At dø eller blive fri

Morild
Så kom mørket og tog mig på ordet / En sort sky af minder / I afgørende stunder / Frosset fast til mit indre / Jeg håber det forsvinder med lyset / At dø eller blive fri

ANMELDELSE: Kaotisk egenproduktion fremkalder migræne

GAFFA

Album / Indisciplinarian Records
Udgivelse D. 01.02.2019
Anmeldt af
Keld Rud

Det debuterende danske black metal-band Morild har selv produceret og mixet deres debutalbum, hvis titel er så lang, at jeg ville overskride antallet af maksimale tegn på en GAFFA-anmeldelse, hvis jeg medtog den her.

I mine ører er det en eklatant fejltagelse, at bandet selv har været bag mixerpulten. Selvom albummet rummer smukke, delikate passager, bliver disse brutalt myrdet i det øjeblik, bandet giver los for deres migrænefremkaldende aggressionsudbrud. De rumklangsbadede skrig giver vitterligt indtrykket af en mandsperson, som får klemt sine genitalier i en skruetvinge og bliver mishandlet på det groveste. Jamen så slip dog staklen løs! De mudrede riff flagrer usammenhængende og enerverende i lydbilledet. Jeg kan bare ikke arbejde med det.

Et eller andet sted inde bag den mislykkede produktion kan man fornemme, at bandet kan et eller andet med temaer og stemningsskabende lydkulisser.  Men så længe det kommer i denne skrækkelige indpakning, vil jeg bestemt foretrække lyden af en gaffel, der bliver trukket ned ad en skoletavle.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA