x
Delahoia: Harakiri Sayonara

Delahoia
Harakiri Sayonara

ANMELDELSE: Spilleren spiller spillet, til det er splittet til atomer

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 19.02.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

“Har du set Lost in Translation?” spørger hovedpersonen bag Harakiri Sayonara, der byder på samuraisværd på coveret, eftertænksomhed og inspirationer fra Kanye West. Men stemningen og ambitionerne er dog ikke nær så høje, når først musikken spiller, hvor hele det tynde japanske lag fernis bliver forladt.

Rap-crooneren Oscar Delahoia byder på halvflade og helflabede tekster om natteliv og kærlighedsproblemer i København. Delahoia er bedst kendt som sangskriver for Gulddreng og Citybois, hvilket peger bedre i retning af stilen, der er lagt for dagen. Ingen tvivl om, at Delahoia kan levere udmærkede linier, der giver et smil på læben, når han på “Parallelparkerer i et fucking rumskib/Med fire bloggerpiger bagi, jeg' et dumt svin.”

Indspillebåsen bliver delt med Baby Bino, Tyrees Tyr og CXRTIER, der har det til fælles, at de er markante personligheder med knap så markante evner på mikrofoner. Men det virker, når sidstnævnte river “To telefoner” effektivt rundt med dobbelttempo-rap og dumme linjer om “klippekort” til alle byens zoner. Tyndt pakket ind i eftertænksomhed, og det ændrer ikke på den bløde pakke indeni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA