x
ZK: 2000

ZK
2000

ANMELDELSE: Kopi af en kopi er stadig en kopi

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 22.02.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Unge ZK har tur i den med sydlige autotunede rumbaer rundt om den samme streamingtjeneste som alle de andre indvandrer-croonere i din radio lige nu. Det er ærgerligt, at der er så lidt originalitet og så langt mellem snapsene i øjeblikket.

Her er tjeklisten: ZK ryger “juu”, er farlig kriminel, men loyal og siger ikke noget til nogen og kommer fra en ghetto og benytter den gængse indvandrer-lingo, som engang var eksotisk, men nu bare er bedaget. Instrumentalerne byder på de obligatoriske sambaguitar-keys og tropiske trommelinjer, som Drake gjorde allemandseje for år tilbage.

Fint nok, det har andre vist, at det kan give gode historier og velafrundede skiver. Her er intet nyt under ZK’s solskin, men kvaliteten er samtidig ikke særligt god i produktionerne, der mangler bund og interessante melodier, som i det mindste vækker interessen hos lytteren. Her har ZK og hans producere forsøgt at være så kalkulerede, som det kunne betale sig. Resultatet er metervarepop, der svarer tidens tendenser. ZK har lavet en fin kopi af tidens radiolyd, men en kopi er stadig en kopi.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA