x
Loyle Carner: Not Waving, But Drowning

Loyle Carner
Not Waving, But Drowning

ANMELDELSE: Britiske mumlerier i rygerskuret

GAFFA

Album / Caroline
Udgivelse D. 19.04.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Hvordan kan den halvmumlende og surmulede Loyle Carner være så intens en lytteoplevelse? Er det hans nærvær, som føles som en vigtig samtale i rygeskur? Er det hans ord og billeder, der bliver skabt, så familierelationerne, venskaber og kærlighedsproblemerne føles som ens egne? Er det hans ubesværede flow tilsat den lækre sydlondonske accent?

Er det det tilbagelænede backdrop af soulede instrumentaler med de nonchalant håndspillede trommer, de mutede trompeter og de pikante keys? Kan det være de velvalgte soulede gæster som Tom Misch på “Angel”, Sampha og ikke mindst supertalentet Jorja Smith, der beriger “Loose Ends” med sin skønsang? Eller er det nærmere britsoul-singlen “You Don't Know”, der åbner for et bredere publikum uden at gå på kompromis med Carners klassiske hiphop-lyd og historiefortællinger?

Er det bare fordi, at undertegnede ikke har fået armene ned over forrige års Yesterday’s Gone? Måske er det hele pakken, der gør Loyle Carner til et unikum på den britiske alternative hiphop-scene pt., og det modtager vi med kyshånd!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA