x
Lil Pump: Harverd Dropout

Lil Pump
Harverd Dropout

Ikke bestået

GAFFA

Album / Warner Bros
Udgivelse D. 22.02.2019
Anmeldt af
Cillian Murphy

Vi er ikke mange sekunder inde i “Drop Out”, før end det står klart, at Pump fortsætter stilen fra Soundcloud-bangers såsom “Gucci Gang” og “D Rose”, med forsimplede og repetitive omkvæd. Ja, han er stadig rigere end din mor og stadig fuldstændig ligeglad med, hvad du synes om det, i øvrigt.

Det er derudover noget af en stjerneparade, den unge Florida-rapper har med sig på den 16-numre lange opfølger til det selvbetitlede debutalbum fra 2017. “I Love It”, det humoristiske og ganske fængende Kanye West-samarbejde, står som tydeligste højdepunkt, men der er også gjort plads til gæstevers fra YG, 2 Chainz og Lil Wayne. Sidstnævnte er med på nummeret “Be Like Me”, som vel nærmest er det tætteste, vi kommer på en opsummering af hele Lil Pump-personaen: han har lige brugt $10.000 på Gucci-sengetøj, har drukket lean, siden han var 13 og er desuden blevet millionær uden at kunne læse.

Weezy har på den anden side forstået det: hans udskejelser er mindst lige så overfladiske og ignorante, men de er pakket ind i sjove flows, popkulturelle referencer og dumsmarte ordspil. Noget, Pump gennemgående mangler. Man kan selvfølgelig have sin tvivl om, hvorvidt det skal tages bogstaveligt, når Garcia rapper, at han har taget piller, siden han var syv år på “Drug Addicts”, men der gemmer sig i hvert fald ikke meget mellem linjerne.

Så ja, både musik og tekster har momentvise glimt af underholdningsværdi, men på den lange bane forbliver den længe ventede opfølger en ret ligegyldig affære.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA