x
Bo Evers: Død

Bo Evers
Død

Let skæve, men også for fjantede sange

GAFFA

EP / Nordic Music Society
Udgivelse D. 08.02.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Sanger og sangskriver Bo Evers er ikke som de fleste. Han synger om alt og intet. Og gerne fra et navlepillende udgangspunkt. Det giver sig til udtryk i et farverigt tekstunivers, der veksler mellem at være forfriskende og så temmelig fjantet.

Det er seks sange om et forlist kærlighedsforhold, som Bo Evers byder på, hvilket nok også er forklaringen på, at de har svært ved at ramme plet. For Bo Evers vil gerne være selvudleverende og sjov på en og samme gang. Og det er ærlig talt lidt svært, når man er ramt af en god portion selvmedlidenhed.

Bo Evers udgav Stiv & Blød i 2016, hvor han åbnede op for det underdrejede tekstunivers med sin særegne stemme, der kan forekomme noget påtrængende, når det kommer til de foromtalte kærlighedskvaler.

Musikalsk er vi i en let og glad poptone, der fanger sine momenter, som i ”Fri mig”, hvor han tør være klynkende på den alvorlige måde. Og med en fængende melodi formår Bo Evers her at skrue en sikker break-up sang sammen. Så ingen grund til at pakke det ind i sjov og ballade.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA