x
Another Juggle: Are We OK?

Another Juggle
Are We OK?

Elegant københavnersynth fra midterhylden

GAFFA

Album / Target
Udgivelse D. 26.04.2019
Anmeldt af
Jens Dræby

Man kan forestille sig, at de gode herrer i Another Juggle føler sig en smule snydt fra succesen og opmærksomheden, der kommer med en dybere patosvokal hos bands som Gents og First Hate. I hvert fald var Juggles debut Dance, Sunshine, Dance et mindst lige så frækt og bemærkelsesværdigt udansk synthværk som First Hates velansete gennembrud. 

Desværre bevæger opfølgeren til Another Juggles debut sig ikke umiddelbart tættere på de kanter, der ligger i tidens tand. Are We OK? er et særdeles gennemført og lytteværdigt album fra fire københavnerdrenge. Der er en kæmpe scene for deres overpolerede synth med lys opløftende vokal, og derfor må albummet siges at være "OK" godt. Sangene flyder dog nemt sammen, og intet omkvæd er stærkt nok til at hægte sig fast inden et par gennemlytninger.

Det er en tæt lille sag med ni sange over 39 minutter, som alligevel ikke ynder at tilfredsstille den utålmodige lytter. Åbneren "So What" er et glimrende underspillet stykke pop, og "Shield" er en henslægt slow jam for spøgelserne i maskinen. Styrken bliver bare også en svaghed, og meget af den tilbageskuende bløde synthmusik kommer hurtigt til at virke uvedkommende, hvilket truer med at drukne Another Juggles seneste udspil i mere interessante og skarpe alternativer.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA