x
mags: Conversations I've Had With Myself

mags
Conversations I've Had With Myself

Underspillet indtog på scandi-popscenen

GAFFA

EP / Warner Music
Udgivelse D. 03.05.2019
Anmeldt af
Josephine Andersen

Scandi-poppen lever i bedste velgående, og er du vild med sangerinder som Sigrid og Astrid S, vil du også falde pladask for danske mags. Hendes debut-ep har fået titlen Conversations I’ve Had With Myself og er en lille kompakt samling af elektroniske popmelodier om kærlighed og forliste forhold.

Førstesinglen og intronummeret ”You’re in his Bed, I’m in His Head” er en blid introduktion til mags' tekstunivers og musikalske ståsted, og til trods for den eksplicitte udlægning af et trekantsdrama har nummeret alligevel karakter af klassisk glad popsang. Ep’ens højdepunkt findes midtvejs med tracket ”Play It Cool” der har en cool, groovy vibe, som de fleste dj’s burde sukke efter at remixe til sommerens playlister.

Conversations I’ve Had With Myself er defineret af en enorm behersket og underspillet tilgang til musikproduktion. mags bevæger sig ikke ud i store, pompøse produktioner, men holder derimod en helt stram linje, hvor vokalen er i fokus, og det er blandt andet med til at adskille hende fra de andre elektropopsangerinder, der dukker op i disse år. Én ting er sikkert, den skandinaviske elektropopbølge ruller derudad, og danske mags er hoppet på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA