x
Analogik: Havnens Perle

Analogik
Havnens Perle

ANMELDELSE: Slatten brise i splittede bramsejl

GAFFA

Album / Jenka
Udgivelse D. 24.05.2019
Anmeldt af
Jens Dræby

Der var allerede lidt for meget kunstig sørøver-dubstep over New Seeland, der dog alligevel formåede at fremhæve den altid charmerende blæsersektion og skabe en medrivende og uforudsigelig udgivelse med små, enkle, effektive virkemidler. Den Analogiske skonnert er dog desværre endt i dødvande med simple og trætte Havnens Perle.

Det lyder for det meste som halvfærdige, ubagte instrumentalkoncepter til pirat-rapperne i "Dødssejleren". Desværre er der på imponerende vis næsten ingen ørehængere og ingen hooks i de aarhusianske kaptajner denne gang. Numre som "Edikimbuthke" og "Hardcore stil" præsenterer en masse spændende ting i lydbilledet, men det er, som om det saftige søulkekor eller de festlige blæsere bliver kvalt i banale bølgende basgange og klirrende percussion, uden at et eneste nummer udfoldes og bliver rigtig interessant. 

"En vise" fungerer ved fraværet af hiphop-tendenserne og bliver til en yndig lille fortælling af en melodi ved brug af rå, enkle klaverer og nogle listige strenge. Det samme kan siges om "Abonnenten", der dog også bliver lidt for meget et beat i Tom Waits'ske toner. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA