x
Thomas T: Fuck Jer! Jeg Rapper Bedre!

Thomas T
Fuck Jer! Jeg Rapper Bedre!

ANMELDELSE: Stadig en bums med stil

GAFFA

Vinyl + download / Run For Cover
Udgivelse D. 14.06.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Esbjergs hiphop har fra begyndelsen været regeret af uprætentiøst boom bap fra Bumsestilen, en trio i balance mellem skills, havnebyens vildskab og beats i høj kvalitet. Frontmanden Thomas T’s varemærke er stadig den markante baryton og det stilsikre flow, som han har taget med til sit første soloudspil.

Det lyder som, det lugter af og det hedder “Rigtig Rap”, når Super MC’en leverer sine signatur-punchlines, der som altid er velplacerede og befriende infantile om Linse Kesslers fisse og beats, der banker løs “som en prostitueret i et bagagerum”. Rapperen har selv haft fingrene i MPC’en og lavet sine old school-produktioner, der dog til tider mangler noget kant i bl.a. trommelinjerne. Men enkeltheden giver rapperen en battle-vitalitet, især på Cypress Hill-pastichen “Op mæ hænderne!!”.

Rimpartneren Busse fra den originale opstilling byder op til old boys-rap på “På de skrå”, hvor de tester deres mangeårige dynamik, der afføder smil på læben, vanvittige sætninger og “bow bow bow!”-råb. Nu stikker manglerne desværre ud fra de to andre Bumsers bidrag på resten af pladen, men mindre kan også gøre det.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA