x
Alex Vargas: EGOtrip

Alex Vargas
EGOtrip

Intet synderligt nyt på egofronten

GAFFA

EP / Copenhagen Records
Udgivelse D. 24.05.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Den ferme sanger og sangskriver Alex Vargas kan næsten ikke vente. Kort efter første ep i sin EGO-trilogi er han på banen med EGOtrip, der skal fortsætte afdækningen af nye musikalske sider. De fire nye sange lanceres denne gang som mere udadvendte. Det kan også været ordet for en mere strømlinet pop, der ikke bruger den store energi på at gå nye veje. For med EGOtrip er sangeren tilbage i den absolutte comfort zone, hvor der er skruet op for lyd og melodi, så vi ikke er i tvivl om, at her er en sikker og stilren sanger.

Det lyder lige smart nok på ”Girls on Millionaries”, der giver et kig ind i det eksklusive liv hos stjernerne i Los Angeles. For er der egentlig noget mere ligegyldigt at synge om? Så er Alex Vargas mere tro mod sig selv i den enkelt udførte ”Smell the Bleach”, og som følsom ballademager rammer han helt naturligt tonen i ”Karen M”.

EGOtrip rammer ikke superEGOs oprigtige udforskning af nye musikalske ideer og er forhåbentlig et hurtigt overstået mellemstop på vej mod trilogiens fuldendelse.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA