Miley Cyrus: She is Coming

Miley Cyrus
She is Coming

Miley Cyrus kommer i anden række på egen ep

GAFFA

Album / Sony Music
Udgivelse D. 31.05.2019
Anmeldt af
Josephine Andersen

Miley Cyrus’ musik har over de seneste år bevæget sig i mange retninger – fra det helt poppede til det countryinspirerede og videre over til de pumpede beats. På ep’en SHE IS COMING har den unge sangerinde taget lidt fra alle genrehylder og mikset det sammen med en håndfuld gæsteoptrædener til en udefinerbar masse.

Min umiddelbare tanke efter første gennemlyt er, at den her ep bliver et kæmpe hit i alverdens fitnesscentre. De hurtige taktslag, den tunge bas og den skærende vokal er som skabt til at få pulsen op og basarmen til at køre. ”Mother’s Daugther”, som har finske Alma med som co-sangskriver, lægger ud med en heftig og mørk lyd, som står fint i kontrast til Mileys feminine vokal og tegner et billede af en mere moden udgave af den tidligere Disney-prinsesse.

Det voksne udtryk falmer dog hurtigt på de efterfølgende numre, hvor der er fuld gang i svingdøren. Ghostface Killah, RuPaul, Swae Lee og Mike WiLL Made-It stempler ind på skift og skaber ravage, mens Miley køres ud på et sidespor og nærmest spiller en birolle på sin egen udgivelse. Hun får først fodfæste på det allersidste nummer, den kække countryballade ”The Most”. En sang bygget på en virkelig smuk, melodiøs melankoli, der på bedste vis understøtter Cyrus’ særlige klang, men som desværre falmer i virvaret af malplacerede hiphopindspark.

SHE IS COMING starter stærkt og slutter smukt, men trækkes gevaldigt ned af de opmærksomhedskrævede gæster på ep’ens midtersektion.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA