x
James TW: Chapters

James TW
Chapters

Intet nyt under singer/songwriter-solen

GAFFA

Album / Universal Music
Udgivelse D. 26.04.2019
Anmeldt af
Kristina Grønning

Med et officielt kvalitetsstempel fra selveste Shawn Mendes er det gået stærkt for James Taylor-Watts’ karriere. Efter at have udgivet to ep’er udvider den unge brite nu repertoiret med debutalbummet Chapters.

Her finder man blandt andet den dybfølte gennembrudssingle ”When You Love Someone”, som omhandler en skilsmisseramt familie.

Numrene er velskrevne og læner sig trygt op ad den klassiske pop-skabelon, men mixingen er virkelig gået i selvsving; sangopbygningen er praktisk talt den samme, og de samme musikalske effekter som eksempelvis bækkenhvirvel op til et omkvæd går igen på næsten hvert nummer. Med tekster som ”You you you / Me me me forever” er pladens unge alderssegment også slået an.

Dog skiller sange som ”Say Love” sig ud med synth-elementer, gospel-orgel og kor, mens det sidste nummer, ”Right Into Your Love”, også kaster en fin glans over samlingen med en gedigen pop-produktion.

Chapters er simpelt og poleret feel-good-pop, der står fint på teenageværelsets playliste mellem Ed Sheeran og Shawn Mendes dog uden at gøre sig mere bemærkelsesværdig.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA