x
Effektiv guitarrock

Catfish and the Bottlemen, Roskilde Festival, Arena

Effektiv guitarrock

Anmeldt af Ole Rosenstand Svidt | GAFFA

Disclaimer: Ørerne på undertegnede fejler så vidt vides ikke noget, men øjnene. Dem kniber det med. Derfor gælder denne anmeldelse ikke de første 23 minutter af koncerten, da de blev tilbragt i undrende ventetid ved en anden scene end Arena, hvor den walisiske kvartet Catfish and the Bottlemen gav en effektiv lektion i, hvordan guitarrock anno 2019 kan og skal lyde.

Mindre poppede end Suede, mindre indie end Placebo og langt mindre krukkede end Oasis og forgreningerne af samme står CatB for en ligefrem og iørefaldende udgave af en musikgenre, som mange med jævne mellemrum dømmer død og færdig, men som med et band dette ingen fare er for, at det sker lige med det første.

Efter mange års tilløb udgav CatB deres debutalbum i 2014 og siden har de smidt to album mere. De tre album var ligeligt repræsenteret til koncerten, hvilket giver meget mening al den stund, at der ikke er den helt store udvikling og afveksling de tre album imellem. Det samme kan man sige om koncerten. Formlen var tre guitarer på stribe bakket op af en energisk og effektiv trommeslager. Fuld tryk på fra start til slut og en velsyngende Van McCann (aka Catfish) til at binde knude på det hele.

Sætliste:

Longshot

Kathleen

Soundcheck

Pacifier

Twice

Anything

Business

Sidetrack

2all

Fallout

Fluctuate

7

Cocoon

Tyrants

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA