x
Louise Albér: Overload

Louise Albér
Overload

Debutant når ikke ambitionsniveauet

GAFFA

Album / Eget selskab
Udgivelse D. 07.06.2019
Anmeldt af
Kristina Grønning

Louise Albér virker til at være en artist og producer, som allerede har fundet sin musikalske identitet. Overload er debuten fra den elektroniske producer fra Nordvest-kvarteret. Bestående af blot syv numre er pladen en kort fornøjelse, hvilket måske heller ikke gør så meget.

Overload er generelt udgjort af rodede produktioner, der til tider slet ikke klæder sangene. Med den ellers sørgmodige åbner ”Cold As Ice” virker det uelegante klaverspil og det eksplosive beat malplaceret, og de abrupte skift i trommerne giver et kluntet resultat. Den besindighed, der ellers præger ”Cruisin’”, drukner bag effekter og beats, som fylder alt for meget i lydbilledet.  

Men nogle steder fungerer mixingen dog helt fint. Eksempelvis bliver det mere tilbagelænede nummer ”Like The Ocean” båret på vej af sfæriske-elementer og staccato-synth, hvor det varierende beat gør sin gavn. På samme måde gør calypso-rytmen i den attitudefulde ”Idyllic Home” samt de dynamiske overgange i titelnummeret ”Overload” også det, de skal.

De syv sange på Overload er bare ikke mindeværdige nok, mens produktionerne og sangskrivningen desværre ikke rammer det høje ambitionsniveau, der ligger bag denne hjemmestrikkede debut.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA