x
Jada spillede solen frem med nogle ornli’ føleren sange

Jada, Badesøen Festival, Albertslund

Jada spillede solen frem med nogle ornli’ føleren sange

Anmeldt af Peter Lykke Madsen | GAFFA

Midt i de musikalske eksperimenter havde Badesøen sig også lidt af en pop-komet på programmet. Jada stormer frem på den musikalske scene i øjeblikket, og på Badesøen Festival gav hun os et par af grundene hvorfor.

Populariteten var da også til at spore, da der havde samlet sig lidt af en forsamling foran den store scene, selvom pladsen ganske få øjeblikke inden koncertstart blev ramt af et større regnskyl. Det forhindrede dog hverken Jada ellers hendes backingband (i farvekoordinerede outfits) i at komme godt ud over scenen, og snart efter skinnede solen atter over pladsen til stor lettelse for både gæster og arrangør, som må have haft sidste år helt igennem regnfyldte festival meget klart i tankerne.

Men med en fed omgang håndspillet 90'er-r&b med en kæmpe stemme i front, et par bangeren singler i hånden, og som hun selv sagde det ”nogle ornli føleren” ballader, måtte solen jo skinne. Divaer tømmer vel ikke deres hjerter i regnvejr.

Jada er fuldstændig 1:1 med sit publikum, charmerende og ærlig, og i løbet af en times tid deler hun flere af sine følelser med sit publikum, end de fleste jyske mænd gør i løbet af et helt liv. Måske er det sovset ret meget ind i 90'er-æstetik, men hun har klogeligt ladet ironien blive i fortiden, og på den måde bliver det en meget oprigtig koncertoplevelse – selv når danseskoene skal kridtes, bliver det aldrig forfladiget.

Jada spiller en vigtig koncert på et vigtigt tidspunkt på årets festival. Folk bliver for alvor samlet foran den store scene, kommer sig over regnvejret, og selvom folk virker til at have hygget sig dagen igennem, så er det vel her, at musikken for alvor kommer i fokus for det brede publikum.  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA