x
War Drums: Gummo

War Drums
Gummo

Fandenivoldsk electrorock hengemt i ledningspaghetti

GAFFA

Album / War Drums Records
Udgivelse D. 31.05.2019
Anmeldt af
Jens Dræby

Man skal så afgjort acceptere den kompromisløse produktion og den samme maskinelle vokal, der kan findes på åndsfællerne Spleen Uniteds "In Peak Fitness Condition", for at lade sig rive med af War Drums' Gummo. Desværre har den aarhusianske duo ikke de stærke ørehængere til for alvor at hive lytteren med på rejsen gennem deres punkede modem.

En sang som "Ata" skal spilles for fuld drøn og danses og moshes i skæret af skingre stroboskoper. Det smager lidt af en mudret tøjlesløs "Days of Thunder". Mest af alt minder Gummo om Tabu Records' knap så succesfulde, men meget undervurderede rocksatsning ud over Veto. The Company stod og faldt på en produktion, der hvilede for meget på en filtreret vokal.

Når man hører War Drums' sange som "Dgaf" med lidt grow eller "Smother", som er kvart i 00'ernes drum'n'bass'n'rock a la Pendulum, ville man ønske, at de havde givet den lidt mere – gået hele vejen med sangenes tydelige og en gang imellem forskellige koncepter.

Gummo er dermed ikke en skuffende oplevelse, det er bare svært ikke at se, hvor meget større og ambitiøst det kunne have været, når man kigger på de lignende projekter, War Drums læner sig op ad. Det er garanteret et band, der må opleves live, før musikken udfoldes for alvor.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA