x
Trippie Redd: !

Trippie Redd
!

ANMELDELSE: Stor fanfare uden det store trip

GAFFA

Download / Caroline
Udgivelse D. 09.08.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Velkommen til Trippies rodebutik. Soundcloud-fænomenet har ikke lagt skjul på, at han skulle være et populært poprap-navn og gerne på rekordtid. Den unge mand skyr tydeligvis ingen midler til at nå målet, og det går også hurtigt med streams og kontroverser, ligesom de krævede juveltænder, ansigtstatoveringer og hårfarven er på plads. 

Trippie Redd viser på ! en bevægelse væk fra rendyrket trap til sangorienteret poprap. De store kanoner er rullet ud til denne aktion mod at skabe seismiske rystelser på hitlisterne med Diplo, Frank Dukes og gode gamle The Game, der på ufrivillig komisk vis afprøver Redds autotune-knap. Med en pose fuld af gungrende beats får rapperen det bedste afsæt for sine til tider udsyrede autotunede eskapader. Men det er ikke nok. Hør de store fanfarer over de rivende hi-hats og den eksplosive basgang på “Under Enemy Arms” inden Trippie Redd ødelægger moshpitten med en intetsigende levering.

Det klæder til gengæld albummet, når den nye generation af rappere får lidt albuerum. Den pompøse “Mac 10” viser Lil Duke og især Lil Baby muskler på endnu et velfungerende beat, mens Trippie Redd sjovt nok træder i baggrunden. 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA