x
JEPPESEN: Odense Banegård

JEPPESEN
Odense Banegård

Ude godt. Hjemme bedst.

GAFFA

Album / Warner
Udgivelse D. 30.08.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

Det er nok ikke helt tilfældigt, at Jørn Jeppesen kalder sin solodebut for Odense Banegård. Han synger helst om det nære i sine uprætentiøse popsange. Jørn Jeppesen er mest kendt som medlem af Kim Larsens backingband Kjukken, og så var han også manager og ven.

Og JEPPESEN lægger frejdigt ud i bedste Kjukken-stil på åbningsnummeret ”Hjem igen”, der netop handler om at tage langt væk og bare helst vil hjem igen. Men herfra slår JEPPESEN ind på en mere letbenet pop, der slår sine mærkelige slag undervejs, som i den nærmeste aparte dancehall ”Kan du lide mig?” Jørn Jeppesen er mere til brusende europop end den gamle vens stringente refrænsange, og flere af sangene kunne måske gøre sig til et Dansk Melodi Grand Prix. Han har også en udmærket lys vokal, der kan synge de kærlige strofer, hvor der bliver danset kind mod kind.

Hvis den 52-årige sangskriver mener det alvorligt med en solokarriere, bør han dog være noget mere beslutsom på stilen. Og det lyder som om, at han mest er til den lette pop, som i den melodisk vellykkede ”Kaste mine tanker”.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA