x
Mahalia: Love and Compromise

Mahalia
Love and Compromise

ANMELDELSE: Selvsikker og kompromisløs debut fra popprinsesse

GAFFA

Album / Atlantic Records UK
Udgivelse D. 06.09.2019
Anmeldt af
Nanna Frank

Den 21-årige britiske sangerinde Mahalia underskrev sin kontrakt med Atlantic Records som bare 13-årig. Derfor er debutalbummet Love and Compromise en længe ventet plade – og den er heldigvis alt, vi kan håbe at få fra en ung popstjerne.

Hendes måde at blande relevant r&b og neo-soul-bølgen på en intelligent måde, hvor teksterne er lyrisk stærke og sigende, hiver albummet op som en af de stærkeste popudgivelser dette efterår.

Med et af de bedste citater nogensinde fra sangerinden Eartha Kitt, der griner en journalist op i ansigtet, da hun bliver spurgt, om hun er villig til at gå på kompromis i et parforhold, er stemningen sat for albummet. Det er sassy og stålfast på en og samme tid. Præcis, som Mahalia og hendes hæse vokal er.

Love and Compromise tager os igennem livet i slutningen af teenageårene, hvor følelserne er store, men hvor hun alligevel når at lande på fødderne og står fast på sig selv. Det viser hun få flere af albummets helt store popbangers "I Wish I Missed My Ex", "Do Not Disturb" og "Simmer".

Selv om det tog os otte år at få debuten fra unge Mahalia, er det ventetiden værd. Love and Compromise er alt det, popmusik skal være i 2019.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA