x
Dissing & Las: Vildt Voksne

Dissing & Las
Vildt Voksne

ANMELDELSE: Når tiden går og livet bare følger med

GAFFA

Album / Gateway Music
Udgivelse D. 17.09.2019
Anmeldt af
Jan Opstrup Poulsen

De synes selv, at de er blevet rigtig voksne. Trioen bestående af Las Nissen og de to Dissingbrødre Jonas og Rasmus. Deres femte album Vildt Voksne handler derfor om voksenlivet, der ligesom har det med bare at gå, og at man ikke altid når at stoppe op i øjeblikket. Det forsøger de så med sangene på Vildt Voksne. Lige at indfange de små øjeblikke, som sætter spor i os.

Det gør Dissing & Las med en fin poesi i fortællingerne, der lægger sig ømt til kinden. Man kan mærke varmen i sangene og ikke mindst glæden, som i de melodisk smittende ”2200 kærlighed” og ”Alle veje” eller eftertænksomheden i ”Regnvejr.”

Musikalsk tager trioen en forsigtig tilgang til sangene. Det er stadig en traditionsbundet sangskrivning, der binder an med en let rootsmusik og et popmusikalsk anslag. Og her kunne Vildt Voksne godt bruge et stærkere afsæt. For mange af sangene sætter sig ikke rigtigt, og når de går op i tempo, bliver det hurtigt lidt en Folkeklubben light. Men den poetiske tone kan man ikke tage fra Dissing & Las.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA