x
Binær: Gods

Binær
Gods

ANMELDELSE: Rapguder med gods i

GAFFA

Download / Echo Out
Udgivelse D. 25.10.2019
Anmeldt af
Anders Hjortskov

Det er som om, at rapperne Trepac og Mund De Carlo bare bliver bedre og bedre. Og de to erfarne herrer supplerer hinanden endnu mere elegant og hamrende effektivt i Binær, deres fælles superduo. Her måles kvalitet i forhold til, hvor vanvittigt du kan flowe, men også om du kan fortælle en god historie imens.  

Produceren Xeren overvåger det gennemførte projekt og ikke mindst den veldrejede lækkerbisken "Dig", men dygtige folk som Es, Swab og IngrediJens er også på listen over producere – og det gør de godt. Dræberrobotten “Hal 9000” er fjendebillede og en velmenende kritik af skærmvaner, bøjede nakker og sociale medier over en skarp Swab-produktion. Og “Klinker” er en dobbelttempo-kritik af kapitalismen over IngrediJens’ vuggende takter. Føljetonen “Sofa i Esbjerg” om duoens ophav med citater fra Run For Cover-cast skaber en rigtig fin sammenhæng. 

Og hvad har så ændret sig siden debutpladen? Hiphop-godstoget buldrer derudad med kvalitetsbeats, lækre detaljer og nørdede rim-konstruktioner, der viser, hvordan det lyder, når der er lagt hjerteblod og hjerneaktivitet i musikken.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA