x
Tegan and Sara: Hey, I'm Just Like You

Tegan and Sara
Hey, I'm Just Like You

ANMELDELSE: Et ansigtsløft til teenagerens dystre dagbogsnotater

GAFFA

Album / Warner Music
Udgivelse D. 27.09.2019
Anmeldt af
Nanna Frank

Da tvillingerne Tegan og Sara Quin researchede til deres memoir, High School, faldt de over en række kassettebånd med sange, de skrev, da de var teenagere.

Hey, I’m Just Like You består derfor af sange, der har mere end to årtier bag sig, og som samtidig har fået sig et modent løft. Det er teenage-melodrama på højt niveau, men takket være de to kvinders musikalske evner formår de alligevel at ramme en følelse af nostalgi, mens de samtidig er fremadskuende.

Sangtitlerne er som at bladre gennem en teenagers dagbog. ”I Don’t Owe You Anything” står som en vred 90’er-popsang, der snildt kunne gjaldes ud i en fyldt arena. Åbningsnummeret ”Hold My Breath Until I Die” indkapsler med sin pop-punk-lyd, hvordan det føles at være en forvirret teenager. Alt i mens ”Hello, I’m Right Here” skærer igennem med fortællingen om den altfordærvende teenageforelskelse.

Det er et stabilt og sikkert album, der viser, at de to kvinder har været dygtige sangskrivere fra starten. Desværre når de aldrig helt til tops eller helt ind i hjertekulen med deres ungdomserindring.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA